8

Sukkerfri bounty

Skrevet 11.01.2015 kl.14:18. Ligger i kategorien Oppskrifter - snacks og søtsaker.

Jeg har ikke tellingen på hvor mange ganger disse godsakene har blitt laget. Første gangen jeg smakte disse, ble jeg helt forelsket. 

Jeg har tidligere lagt ut oppskrift på de her.

Du trenger:

75 gram kokosmasse
100 gram kokosmelk (den stive delen du får når kokosmelka har stått i kjøleskapet over natta)
3 ss sukrinmelis
10 gram vaniljeproteinpulver eller ca. 5 dråper vaniljeessens
Sukkerfri sjokolade 

Slik gjør du det: 

Bland alt utenom sjokolade godt sammen i en bolle og fordel massen i silikonformer. Du kan også smøre massen utover et bakepapir. Sett formene i fryseren i 1 time slik at massen får satt seg skikkelig. Når de har stått i fryseren i 1 time tar du bountyene ut av silikonformene eller skjærer de i terninger om du har smurt massen utover et bakepapir. 

Smelt sukkerfri sjokolade i et vannbad og dypp bitene ned i sjokoladen, eller gjør slik jeg gjorde. Jeg tok den smeltede sjokoladen over i en plastpose, klippet hull i enden og sprøytet over. Sett deretter bountyen i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet, og la de stå der til de skal serveres. 

Her er et bilde fra tidligere:



Jeg anbefaler virkelig å prøve seg på disse bountyene om du er glad i kokos! 

Har du laget bounty før? 

- Marte

Skrevet 11.01.2015 kl.14:18. Ligger i kategorien Oppskrifter - snacks og søtsaker. 8 kommentarer


Kommentarer

Marte Hopstad

15.01.2015 kl.17:27

Marianne: Tusen takk! :D

Marianne

14.01.2015 kl.19:39

Ååå, det så godt ut! :-D

Marte Hopstad

13.01.2015 kl.14:59

Yngvild: Jaa, det er supergode! Du kan jo prøve. Men da er du nødt til å sprøyte sjokoladen over istedet for å dyppe de i sjokolade da de ikke blir like stive om de står i kjøleskap. Det kan hende de blir litt skjørere å jobbe med. Men det er ikke noen annen grunn til det at de skal stå i fryseren egentlig ;)

Yngvild

13.01.2015 kl.14:23

Mm, de så kjempegode ut! Hadde jeg bare hatt fryser :/ Eller går det an å lage dem i kjøleskap?

Marte Hopstad

11.01.2015 kl.19:51

Nina: Ja, det er veldig gode! Ikke rart de har blitt så populære :)

Marte Hopstad

11.01.2015 kl.19:21

detlandligliv: Tusen takk! Så koselig å høre :)

Nina

11.01.2015 kl.15:56

Disse går igjen i de fleste sunne blogger, en skikkelig hit. De er så gode, har laget det noen ganger jeg også :D

detlandligliv

11.01.2015 kl.14:33

Mmmm, dette så utrolig godt ut. Jeg elsker kokkos godis så nå fikk jeg vann i munn. NamNam!

Skriv en ny kommentar


Marte Hopstad Bor for tiden på Lillestrøm og studerer samfunnsernæring på høgskolen i Oslo- og Akershus. Jeg er veldig glad i å lage mat og interessert i trening. Følg meg gjerne på instagram: @martehg

Siste innlegg

blogg.no - Norges største bloggsamfunn

Ansvarlig redaktør Mediehuset Nettavisen: Gunnar Stavrum

alleoppskrifter.no Matprat
Designmalen på denne bloggen er fra RRH Webdesign


hits