6

Godt å komme igang igjen

Skrevet 09.01.2015 kl.09:41. Ligger i kategorien Hverdagen.

Da er den første skoleuka i det nye året gjennomført og jeg synes faktisk det var kjempegodt å starte på igjen! Nå har jeg kun et halvt år igjen av bacheloren i Samfunnsernæring og jeg har en spennende tid foran meg. Jeg må si jeg liker hverdagen selv om jula har vært helt super og ikke minst avslappende. Nå har jeg fått ladet batteriene og er klar for ta fatt på det nye året! 

Det var godt å komme igang igjen med trening og rutiner, noe det ikke har blitt særlig mye av i jula, hehe. Til jul fikk jeg en ny kaffemaskin med melkeskummer. Den er jeg veldig fornøyd med, bare se på det fine skummet?! Mmm

Det var godt å se igjen Martine også, etter 3 uker fra hverandre. Det er rart å plutselig være så lenge fra hverandre når vi er vant til å se hverandre hver dag og store deler av dagen. Og ikke minst få tilbake treningspartneren.Hvordan synes du det var å komme tilbake til hverdagen?

- Marte

Skrevet 09.01.2015 kl.09:41. Ligger i kategorien Hverdagen. 6 kommentarer


Kommentarer

Marte Hopstad

09.01.2015 kl.13:00

Maren Kvalvaag: Det er bra du trives på jobben! :) ja, man må snu døgnet litt på nytt, men det går seg til. Ja, den er veldig god, litt luksus i hverdagen :)
Tusen takk for det, det blir spennende! God helg til deg også :)

Marte Hopstad

09.01.2015 kl.12:57

Nina: Jeg ønsker deg god bedring! Det er sant :) ekstra godt når alle har fri og tid til hverandre ;)

Marte Hopstad

09.01.2015 kl.12:47

Oslofru: ja, kjempeluksus! veldig fornøyd :)

Maren Kvalvaag

09.01.2015 kl.12:34

Jeg synes det var litt tungt å komme tilbake til hverdagen, men samtidig er det veldig hyggelig på jobben. Det verste er å stå opp så tidlig egentlig.

Kaffen så kjempegod ut. Genialt med melkeskummer :)

Lykke til med siste halvåret på skolen! Og god helg :)

Nina

09.01.2015 kl.12:31

Her glir hverdag og ferie litt over i hverandre siden jeg er sykmeldt på fulltid... men jeg setter ekstra pris på ferier jeg også for da har alle andre fri og mer muligheter til å få gjort ting sammen :)

Oslofru

09.01.2015 kl.09:44

Så lyxigt med en sån fin kaffemaskin i hemmet :) Ser gott ut :D

Skriv en ny kommentar


Marte Hopstad Bor for tiden på Lillestrøm og studerer samfunnsernæring på høgskolen i Oslo- og Akershus. Jeg er veldig glad i å lage mat og interessert i trening. Følg meg gjerne på instagram: @martehg

Siste innlegg

blogg.no - Norges største bloggsamfunn

Ansvarlig redaktør Mediehuset Nettavisen: Gunnar Stavrum

alleoppskrifter.no Matprat
Designmalen på denne bloggen er fra RRH Webdesign


hits