2

Kettlebells

Skrevet 15.01.2015 kl.17:44. Ligger i kategorien Trening.

Hei dere! På treningssenteret der jeg trener har de en egen gruppetime for kettlebells. Den er utrolig slitsom og effektiv. Den foregår som sirkeltrening der man gjør 8 øvelser etterhverandre x 4 runder. Hver øvelse gjøres i 45 sekunder.

Øvelsene er:
- Knebøy med skulderpress
- Kettlebellssving
- Good mornings
- Around the body med stopp
- Push-ups med å flytte kettlebellen over fra den ene armen til den andre mellom hver push-ups
- Roing
- Utfall
- Biceps curl med skulderpress og franskpress

Man får både bra styrke og cardio, to fluer i én smekk. Jeg er egentlig ikke så fan av å gå på gruppetimer, men denne timen passer meg bra.

Jeg tok på meg pulsklokka under gårsdagens kettlebellstime for å se hvor høy pulsen faktisk er gjennom en slik time. Den høyeste pulsen jeg hadde, lå på 93% av makspuls og gjennomsnittet lå på 75% av makspuls. Altså en økt med høy intensitet. Jeg fikk også brent omlag 600 kalorier, ikke værst!Etter trening måtte vi prøve oss på noe fancy vi hadde sett på sosiale medier, hehe. Ganske morsomt faktisk.

Liker du å gå på gruppetimer? Hvilke timer pleier du evt. å være med på?

- Marte

Skrevet 15.01.2015 kl.17:44. Ligger i kategorien Trening. 2 kommentarer


Kommentarer

Marte Hopstad

15.01.2015 kl.22:05

Linda: Ja det er veldig bra trening! :) Det er nok smart å ha slike hjemme så kan du trene det akkurat når det passer deg :) Tusen takk, hyggelig å høre!

Linda

15.01.2015 kl.19:13

Herlig! :) Kettlebells er god trening da :) Har noen hjemme, fra 8kg til 20kg så får trent cardio/stryke som er relativt effektivt :D Fin blogg ;)

Skriv en ny kommentar


Marte Hopstad Bor for tiden på Lillestrøm og studerer samfunnsernæring på høgskolen i Oslo- og Akershus. Jeg er veldig glad i å lage mat og interessert i trening. Følg meg gjerne på instagram: @martehg

Siste innlegg

blogg.no - Norges største bloggsamfunn

Ansvarlig redaktør Mediehuset Nettavisen: Gunnar Stavrum

alleoppskrifter.no Matprat
Designmalen på denne bloggen er fra RRH Webdesign


hits