6

Smakfull kyllinggrateng med spekeskinke og kokosmelk

Skrevet 01.02.2015 kl.11:50. Ligger i kategorien Oppskrifter - middag.

Heisann! Da er vi allerede i februer, som tiden flyr. I dag vil jeg dele denne herlige middagsoppskriften med dere.

Det er en kyllinggrateng med både soltørkede tomater, spekeskinke og hvitløk som gjør at den får mye smak. Og smakene passer perfekt sammen synes jeg. En middag som gir deg fest i munnen. 



Du trenger, til 2 personer:

3 kyllingfileter
50 gram spekeskinke
3 ferske sjampinjonger
Noen bunter brokkoli
Ca. 6 soltørkede tomater
1 fedd hvitløk
Salt og pepper
En halv boks kokosmelk (ikke light)
Revet ost for å ha på toppen 


Slik gjør du det:

Skjær kylling i terninger og legg i en ildfast form. Husk å vaske hender og kniv godt etter å tatt i kyllingen. Ha deretter over finhakket hvitløk, salt og pepper. Ha deretter over hakket soltørkede tomater, sjampinjong og brokkoli. Del spekeskinka i små biter og fordel over grønnsakene. Til slutt har du over kokosmelka og osten på toppen. 

Stek på 180 grader i 25 minutter.



Vel bekomme! 

- Marte

Skrevet 01.02.2015 kl.11:50. Ligger i kategorien Oppskrifter - middag. 6 kommentarer


Kommentarer

Marte Hopstad

04.02.2015 kl.10:43

Helene: Hehe :D ja den må du prøve ut altså! :)

Helene

02.02.2015 kl.14:02

Nå ble jeg sulten, den må jeg prøve!

Marte Hopstad

01.02.2015 kl.16:09

Egeo: Tusen takk! Sunt og godt ja! :)

Egeo

01.02.2015 kl.14:16

Å dette så herlig ut! Sunt og godt

Marte Hopstad

01.02.2015 kl.11:57

Anita Søvold: Enig! Nam :D

Anita Søvold

01.02.2015 kl.11:55

Nam :D

Skriv en ny kommentar


Marte Hopstad Bor for tiden på Lillestrøm og studerer samfunnsernæring på høgskolen i Oslo- og Akershus. Jeg er veldig glad i å lage mat og interessert i trening. Følg meg gjerne på instagram: @martehg

Siste innlegg

blogg.no - Norges største bloggsamfunn

Ansvarlig redaktør Mediehuset Nettavisen: Gunnar Stavrum

alleoppskrifter.no Matprat
Designmalen på denne bloggen er fra RRH Webdesign


hits