4

Torsk til middag

Skrevet 25.02.2015 kl.15:16. Ligger i kategorien Oppskrifter - middag.

Jeg er glad i torsk og kan spise det flere ganger i uka. Derfor er det greit å flere valgmuligheter når det kommer til tilbehør. Torsk har ikke så mye smak i seg selv og derfor passer det perfekt med mye smak i tilbehøret :) Her kommer et lite tips til hva du kan ha til torsken. 

De soltørkede tomatene i denne retten er virkelig prikken over i'en. De gir en fantastisk smak og passer perfekt med torsken.

Til 1 person:

1 stykke torsk
Noen bunter brokkoli
1 gulrot
1/4 vanlig løk/rødløk
3 soltørkede tomater
1/2 avokado

Stek grønnsakene og torsken i en panne med litt olje. Torsk blir veldig fort overstekt, så det er en fordel å følge med på den mens den steker. Torsken er ferdig når kjøttet lett deler seg i strimler, ca. 3-4 minutter på hver side. Del opp avokado og server :)

Håper det smaker! 

- Marte

Skrevet 25.02.2015 kl.15:16. Ligger i kategorien Oppskrifter - middag. 4 kommentarer


Kommentarer

Marte Hopstad

03.03.2015 kl.22:45

Egeo: tusen takk for hyggelig kommentar! Det var kjempegodt :)

Egeo

01.03.2015 kl.22:54

Å det så fantastisk godt ut!

Marte Hopstad

27.02.2015 kl.20:16

Frida: Ja, det tar ikke lange stunden å lage :) Ja, torsk kan brukes til mye!

Frida

27.02.2015 kl.10:17

MM...så enkelt og godt. Torsk kan brukast til det meste ;)

Skriv en ny kommentar


Marte Hopstad Bor for tiden på Lillestrøm og studerer samfunnsernæring på høgskolen i Oslo- og Akershus. Jeg er veldig glad i å lage mat og interessert i trening. Følg meg gjerne på instagram: @martehg

Siste innlegg

blogg.no - Norges største bloggsamfunn

Ansvarlig redaktør Mediehuset Nettavisen: Gunnar Stavrum

alleoppskrifter.no Matprat
Designmalen på denne bloggen er fra RRH Webdesign


hits