2

Bakt potet med pulled turkey og spekeskinke

Skrevet 18.05.2015 kl.11:21. Ligger i kategorien Oppskrifter - middag.

Hei dere! Det går en stund mellom hvert innlegg og nå fikk jeg lyst til å dele denne godbiten med dere. Det er bakt potet med masse godt tilbehør. En enkel rett å lage til helgekosen :) Du trenger (4 personer):

4 bakte poteter
4 skiver spekeskinke
Kryddersmør
Revet ost
1 pakke pulled turkey (jeg brukte den fra merket tulip)
Valgfri sidesalat
Evt. rømme som tilbehør

Slik gjør du det: 

Sett ovnen på 225 grader. Prikk litt rundt i potetene med en gaffel og stek de i ovnen med aluminiumsfolie i ca. 1 time. De er ferdige når de gir etter ved å trykker på de. Følg anvisningen på esken til pulled turkey. Jeg valgte å sette inn potene i 25 minutter først, deretter skrudde jeg ned temperaturen til 180 grader som pulled turkey skal stekes på og satte den inn. Etter kjøttet er ferdig stekt, tar du det ut og skrur opp temperaturen til 225 grader igjen mens du tilbereder resten av retten. 

Dra kalkunstykket fra hverandre, kutt opp grønnsaker og riv ost. Når poteten er ferdig tar du de ut og skjær halvveis ned i potetene på langs. press på hver ende av potetene og åpne den litt. Begynn med kryddersmøret og deretter kalkun, spekeskinke, mais og ost. 

Så er det bare å nyyyte :) 

- Marte

Skrevet 18.05.2015 kl.11:21. Ligger i kategorien Oppskrifter - middag. 2 kommentarer


Kommentarer

Marte Hopstad

19.05.2015 kl.20:54

Yngvild: Takk, det var veldig godt :) det var faktisk første gangen jeg prøve det også! Det anbefales virkelig, kjøttet er fantastisk mørt!

Yngvild

18.05.2015 kl.23:11

Mm, det hørtes godt ut! Jeg har fortsatt ikke prøvd verken pulled pork eller turkey, så det er virkelig på høy tid!

Skriv en ny kommentar


Marte Hopstad Bor for tiden på Lillestrøm og studerer samfunnsernæring på høgskolen i Oslo- og Akershus. Jeg er veldig glad i å lage mat og interessert i trening. Følg meg gjerne på instagram: @martehg

Siste innlegg

blogg.no - Norges største bloggsamfunn

Ansvarlig redaktør Mediehuset Nettavisen: Gunnar Stavrum

alleoppskrifter.no Matprat
Designmalen på denne bloggen er fra RRH Webdesign


hits