0

One Performance Lillestrøm

Skrevet 15.08.2016 kl.21:57. Ligger i kategorien Hverdagen.

Hei! 

Nå er det alt for lenge siden jeg har skrevet noe her. Det har rett og slett blitt en lang pause. Det har skjedd mye som har gjort at dette ikke har blitt prioritert. Men jeg har lyst til å prøve å begynne på igjen.

I desember er jeg ferdig utdannet PT (personlig trener) og nå i august starter jeg i ny jobb som PT på et treningssenter i Lillestrøm som heter One Performance. Tenk at jeg er så heldig som får jobbe på et så flott treningssenter. Foreløpig er det et PT-senter, som vil at at kun personer som trener med en personlig trener, bruker senteret. I slutten av august, begynnelsen av september utvider vi med 200 kvadratmeter og blir et lite treningssenter med medlemsskap i tillegg til PT-kunder. Så om du bor i nærheten av Lillestrøm-området kan jeg virkelig anbefale One Performance.  

Framover på denne bloggen nå blir det nok litt mer trening og litt mindre mat enn det har vært tidligere. Fokuset nå kommer til å være på ny jobb og ny utdanning. Men jeg kommer helt klart ikke til å legge all mattips på hytta, da det tross alt er noe jeg brenner for. Jeg gleder meg til tiden framover som kommer til å bli både spennende, ut av komfortsonen, hektisk og lærerik. 

  

// Marte

 

Skrevet 15.08.2016 kl.21:57. Ligger i kategorien Hverdagen. Ingen kommentarer


Kommentarer


Skriv en ny kommentar


Marte Hopstad Bor for tiden på Lillestrøm, har en bachelor i samfunnsernæring fra høgskolen i Oslo- og Akershus og er under utdanning til å bli personlig trener. Jeg er veldig glad i å lage mat og interessert i trening. Følg meg gjerne på instagram: @pt_martehg

Siste innlegg

blogg.no - Norges største bloggsamfunn

Ansvarlig redaktør Mediehuset Nettavisen: Gunnar Stavrum

alleoppskrifter.no Matprat
Designmalen på denne bloggen er fra RRH Webdesign


hits