0

Over grensa

Skrevet 24.08.2016 kl.11:26. Ligger i kategorien Små tips.

Hei dere!

Med en gang man kommer seg over grensa og til Sverige, blir utvalget av en helt annen klasse. Her ser dere noen av mine favoritter å handle fra våre naboer. Her tenker jeg det er flere som kjenner seg igjen: true BCAA, paulins sukkerfrie granola (finnes flere typer enn denne), proteinpudding og smågodt! Når jeg er hjemme på Røros blir det ofte en tur over grensa da vi kun bor 50 min unna grensa. 

Sist gang jeg var i Sverige oppdaget jeg noe som jeg synes var helt genialt, nemlig miniutgaver av smågodtposer. Dette er noe jeg har tenkt på lenge at burde komme til Norge også. Tenk så mye lettere å begrense seg når man faktisk ser hvor mye som puttes i posen, samt at ikke all verden går nedi den lille posen. Jeg tenker også på foreldre som har barn og skal handle inn til lørdagsgodteri. Da kan barna få hver sin lille pose .

Du kan se litt lettere på bildet under størrelsen på posen. Den er liten nok til å få plass inni hånden. Jeg husker jeg sa ganske høyt i entusiasme på butikken når jeg oppdaget posene: "å, så genialt!". De som var i nærheten snudde seg og lurte på hva som var så interessant. Små barn, store gleder her altså. 

Noen flere som har oppdaget disse søte godteposene?

// Marte

Skrevet 24.08.2016 kl.11:26. Ligger i kategorien Små tips. Ingen kommentarer


Kommentarer


Skriv en ny kommentar


Marte Hopstad Personlig trener og bachelorgrad i samfunnsernæring. Følg meg gjerne på instagram: @pt_martehg

Siste innlegg

blogg.no - Norges største bloggsamfunn

Ansvarlig redaktør Mediehuset Nettavisen: Gunnar Stavrum

alleoppskrifter.no Matprat
Designmalen på denne bloggen er fra RRH Webdesign


hits