0

Laksemiddag og beinøkt

Skrevet 18.09.2016 kl.19:01. Ligger i kategorien Helg.

Hei dere! 

Denne søndagen har bestått av å sove lenge, rydde leiligheten og en treningsøkt. Med andre ord, en helt normal søndag for min del. Nå blir det avslapping resten av søndagen med litt planlegging av den kommende uka.

Fisk er noe jeg spiser mye av i perioder. En uke kan jeg ha 3 fiskemiddager, mens neste uken kan fisken helt utebli. Dette er noe jeg burde bli flinkere på. Dagens fiskemiddag ser dere på bildet under. Når jeg lager middag til meg selv blir det ofte veldig enkelt. Men samtidig trenger det heller ikke være mer komplisert enn dette for å få en fullverdig og sunn middag. Jeg synes hjemmelaget potetmos er kjempegodt til fisk.

Dages beinøkt så slik ut: 

Markløft 10x3
Hip thrust i bootybuilderen 12x3
Gående utfall med hantler 1 lengde frem og tilbake på gresset (se bilde) x3
Band walks 15 skritt på hver side
Back kicks og side kicks med minibands i supersett 

Hva har dere brukt søndagen deres på? 

// Marte
 

Skrevet 18.09.2016 kl.19:01. Ligger i kategorien Helg. Ingen kommentarer2

Røroshelg

Skrevet 15.11.2014 kl.11:49. Ligger i kategorien Helg.

Det ble hjem denne helgen også gitt, men denne gangen på grunn av at jeg skal på julebord med jobben her på Røros. Det gleder jeg meg veldig til. I går var jeg og mamma en tur i sentrum for å bare kose oss og slappe av. Vi spise frokost/lunsj på kafé og shoppet litt småting etterpå.

Vi var på en kafé som heter Essence. Der kan man kan velge sitt eget tilbehør på rundstykke eller baguette. Rundsstykket var helt fersk og fortsatt varmt, så godt det var! Jeg valgte sennep, salat, tomat, paprika, spirer og roastbeef på mitt rundstykke.

Etterpå ble det dessert. Jeg måtte teste ut en sjokolade de solgte på helsekostbutikken her på Røros. Den var fantastisk  god med pistasjefyllet i midten.

Jeg ønsker dere alle en flott helg videre! 

- Marte

 

#helg #kos #kafe #røros #mamma #fredagskos #mat #ingefærøl #rundstykke #martehopstad

Skrevet 15.11.2014 kl.11:49. Ligger i kategorien Helg. 2 kommentarer2

Koselig kveld med venner

Skrevet 09.11.2014 kl.12:30. Ligger i kategorien Helg.

I helga er jeg hjemme på Røros og i går kveld laget jeg middag sammen med noen venner fra Røros. Etterpå dro vi en liten tur ut. Det var kjempekoselig med flere gode samtaler. 

Vi laget Linda Stuhaugs Thailandsk kyllingform. Det var veldig god, og den anbefaler jeg virkelig å teste ut. 

- Marte

Skrevet 09.11.2014 kl.12:30. Ligger i kategorien Helg. 2 kommentarer0

Det er viktig å unne seg noe godt en gang i blant

Skrevet 07.11.2014 kl.16:33. Ligger i kategorien Helg.

og hva passer vel bedre enn Ben&Jerry's-is. De har så mange gode smaker at jeg kunne ha spist alle på én gang, hehe! Dette må være noe av den beste isen som finnes, er du enig?

- Marte

Skrevet 07.11.2014 kl.16:33. Ligger i kategorien Helg. Ingen kommentarer2

Smak for alle 2014

Skrevet 02.11.2014 kl.19:44. Ligger i kategorien Helg.

I helga ble Smak for alle-festivalen arrangert. Det er en mat- og drikkefestival med fokus på matglede. På messa var det mye å oppleve. Jeg er over gjennomsnittet interessert i mat samtidig som jeg vant gratisbilletter til festivalen, så både fredag og søndag besøkte jeg Norges varemesse denne helga.

Smak for alle inneholdt torget med en rekke matboder, sceneshow, mange ulike kurs og restuaranter. Mat- og drikkeeksperter og bloggere som Bakerlandslaget, Ina Johnsen, Adam Bjerck, Fedon Lindberg, Ole Martin Alfsen og Bent Stiansen deltok.

Her hadde matbloggeren Ina Johnsen sceneshow der hun laget lettvinte supper og pestoer.

Økosjokoade hadde også sceneshow.Pascals macroner var bare helt himmelske!

Om du var på Smak for alle i helga, vil jeg gjerne høre hva du synes! :)


- Marte

Skrevet 02.11.2014 kl.19:44. Ligger i kategorien Helg. 2 kommentarer0

2x snehvit på haloweenparty

Skrevet 01.11.2014 kl.21:11. Ligger i kategorien Helg.

I går var det Haloween og tid for haloweenparty. Vi var hos en i klassen som bor i et gammelt og litt skummelt hus, perfekt for haloween! Det var god stemning og mange fine kostymer. Jeg og ei venninne bestemte oss for å kle oss ut som snehvit og bestilte kostyme på nettet. Det var en sjans å ta å bestille på nettet uten å vite størrelse eller hvordan det så ut, men kjolen var faktisk kjempefin og det ble vellykket. 


Har dere feiret Haloween?

- Marte

Skrevet 01.11.2014 kl.21:11. Ligger i kategorien Helg. Ingen kommentarer2

Helg med god samvittighet

Skrevet 17.10.2014 kl.17:54. Ligger i kategorien Helg.

Da er eksamen endelig overstått og flere kilo lettet fra skuldrene mine. Dere kjenner vel kanskje til følelsen? Etter eksamen var jeg og venninnen min så giret så vi dro på en kettlebellstime på treningssenteret for å få utnyttet all energien. Det var fantastisk, men fy så slitsomt. Etter timen var vi helt kjørte begge to. Det var deilig med så mye energi altså. Det anbefaler jeg dere å gjøre også, etter en prøve eller eksamen, å bruke lykkerusen til å få en ekstra god treningsøkt. Det var dagens tips fra meg, haha. Nå skal vi ut og feire eksamen med god middag ute. Jeg ønsker dere alle en superduper helg!

- Marte

Skrevet 17.10.2014 kl.17:54. Ligger i kategorien Helg. 2 kommentarer2

Bursdagsfeiring

Skrevet 10.10.2014 kl.11:53. Ligger i kategorien Helg.

I går fylte jeg 21 år, og så gøy det er med bursdager. Dagen startet med at en venn hadde bakt muffins til meg, på skolen fikk jeg kake, og på kvelden feiret vi hos ei venninne i Oslo med middag, vin og fest. En veldig vellykket dag.

Vi kom til hyggelig stemning og ferdiglaget middag. For en luksus!

Ha en god helg alle mine fine lesere! 

- Marte

Skrevet 10.10.2014 kl.11:53. Ligger i kategorien Helg. 2 kommentarer0

Ingenting er som en god helgefrokost

Skrevet 20.09.2014 kl.09:58. Ligger i kategorien Helg.

Her er litt bilder fra kveldsmaten vi hadde hjemme forrige helg. Det er så deilig å ta seg god tid og nye en ekstra god frokost med masse godt pålegg og varme rundstykker. 

Dette kunne like gjerne ha vært en god helgefrokost. Det er så hyggelig å ha god tid om morgenen og nyte et dekket frokostbord med familien. Det er små ting jeg virkelig setter pris på. 

Nå er jeg på Lillestrøm om må ta til takke med havregrøten alene, som jeg forsåvidt er veldig glad i, før det blir jobb på Jordbærpikene.Hvordan ser din typiske helgefrokost ut? 

- Marte

Skrevet 20.09.2014 kl.09:58. Ligger i kategorien Helg. Ingen kommentarer6

Bursdagsfeiring

Skrevet 14.09.2014 kl.13:07. Ligger i kategorien Helg.

Hei, har dere hatt en fin helg? 

Jeg har som sagt vært hjemme på Røros i en uke nå og reiser tilbake i dag. Det har vært veldig godt, men det har gått alt for fort! Synes uken bare har flydd forbi. Menmen, tiden flyr når man har det gøy. I helga har vi hatt besøk av to tanter og vi har kost oss med masse, med mat og hyggelig selskap.

I går spiste vi lammelår og kake før jeg senere dro ut med noen venner. Jeg spiste alt for mye og ble altfor mett! Men det var så godt at da er det vanskelig å stoppe, hehe. Vi hadde også selvplukkede tyttebær til maten.

Det hadde vært ekstra luksus med kantareller istedet for sjampinjong, men vi har ikke hatt muligheten til å plukke og ingen butikker solgte det. 

Til dessert ble det pavlovakake proppet full med deilige bær. Det ble en suksess!

Suksessterte laget jeg også som ble spist tidligere på dagen, for en kakefest! Denne kaka var sukkerfri og jeg fulgte denne oppskriften til Linda Stuhaug.

- Marte

 

Skrevet 14.09.2014 kl.13:07. Ligger i kategorien Helg. 6 kommentarer6

Fredagskveld og lompelasagne

Skrevet 12.09.2014 kl.20:13. Ligger i kategorien Helg.

Da er helgen endelig her igjen! I dag har mamma bursdag så jeg laget lompelasagne til middag. Vi skal feire med to tanter i morgen, så det blir større feiring med gaver, kaker og lammelår i morgen. Som jeg gleder meg til lammelår, lam er noe av det beste jeg vet. Jeg har også bakt to kaker: pavlova og suksessterte som jeg vil dere med dere her på bloggen senere. 

Oppskriften på lompelasagnen er superenkel og tar ikke lang tid. Denne lasagnen har et helt rått proteininnhold og jeg synes faktisk den smaker bedre en vanlig lasagne. Jeg vil gjerne høre hva dere synes om denne lasagnen. 

Til 4 personer: 

2 pakker karbonadedeig
1 stor boks cottage cheese
1 pakke lomper
1-2 løk
3 fedd hvitløk
200 gram revet ost
1 liten boks tomatpuré (jeg brukte den hermetiske fra rema-merket)
Ca. 2 dl vann
Krydder: oregano, salt, pepper, paprikapulver, spisskummen, gurkemeie

 Slik gjør du det: 

Stek karbonadedeig sammen med krydder og løk i stekepanna. Tilsett tomatpuré og vann og la det putre noen minutter. 

Finn frem en stor ildfast form og legg lagvis kjøttfyll, lomper, cottage cheese, kjøttfyll, lomer, cottage cheese, kjøttfyll og til slutt ost. 

Stek i ovnen på 200 grader til osten er smeltet, ca. 20 minutter.

Server med en frisk salat :) 

Ha en fin helg alle fine lesere! I morgen blir det vaffelsteking på jobben :) - Marte

Skrevet 12.09.2014 kl.20:13. Ligger i kategorien Helg. 6 kommentarer0

Litt bilder fra helga

Skrevet 18.08.2014 kl.21:40. Ligger i kategorien Helg.

Hei og god mandag! Nå er skoleferien over for de fleste og for mange søte små, har det vært første skoledag. Å, jeg blir så rørt av å tenke på alle de små spente som i dag har gjennomført sin aller første dag, og for ikke å tenkte på alle stolte foreldre. Tenk at de skal lære og oppleve. Jeg sitter og tenker tilbake på ungdomsskolen, fjortisstiden, intriger, turer og alt som hører med. 

Men over til noe annet. 

Jeg vil dele litt bilder med dere fra helgens familiefest. Ah, jeg har kost meg så! Vi hadde et familietreff, fordi det ikke er så ofte vi alle er samlet samtidig. Det er ikke så lett å samle alle, når kun den nærmeste familien består av 40 stykker. Vi hadde derfor partytelt i hagen. Alle hadde en én rett hver til et stort tapasbord, og det var en kjempefin løsning! 

Ført var det mat, også en natursti med ulike oppgaver underveis, kaker og kaffe, og litt lek. Senere på kvelden når alle barn hadde dratt, ble det en liten fest for de eldre. Så det endte med at vi var der fra kl 14, til 2! Så gjett om vi koset oss. 

- Marte

Skrevet 18.08.2014 kl.21:40. Ligger i kategorien Helg. Ingen kommentarer6

Helg og pakke fra iherb

Skrevet 15.08.2014 kl.14:14. Ligger i kategorien Helg.

Jippi! Det er like gøy hver gang. Den lykkefølelsen man får når hentelappen ligger i postkassa er så herlig. Det er virkelig små barn, store gleder. Jeg bestilte to esker atkinsbarer og en frokostblanding fra Go Lean som er utrolig crispy. Frokostblandingen smaker perfekt til yoghurt eller bare melk. 

Jeg bestilte atkinsbarene i to ulike smaker som du kan finne her og her. Jeg synes disse barene er supergode fordi de har en sprø kjerne og en fantastisk smak. De dekker absolutt søtbehovet. Per bar er det kun 1 gram sukker og ca. 3 gram netto karbohydrater. I tillegg inneholder barene en dose med ulike vitaminer og mineraler. Det finnes ulike barer til ulike formål, noen er mer for kos eler snacks, mens andre er mer proteinrike. 

Bruk koden QKR426 når du bestiller på iherb, og få 5-10 dollar i avslag på din første bestilling.

I dag hadde jeg og venninnen min den første treningsøkten sammen på leenge. Vi har ikke trent sammen siden vi sluttet på skolen i juni, og det var skikkelig deilig å komme igang igjen. Jeg gleder meg til masse gode treningsøkter fremover. 

I morgen skal vi ha familiefest med hele familien på farsiden. Det gleder jeg meg veldig til. Det stort partytelt i hagen med masse mat. Alle familiene tar med en rett hver til et stort tapas-liknene bord. Jeg skal bake en gulrotkake med funksjonell mat sin kakemiks. Det skal bli så koselig å se hele familien på en gang. Jeg elsker store sammenkomster. 

Hva skal dere i helgen? Ha en fin helg folkens!

- Marte

Skrevet 15.08.2014 kl.14:14. Ligger i kategorien Helg. 6 kommentarer0

Vennekos

Skrevet 09.08.2014 kl.09:31. Ligger i kategorien Helg.

God lørdag alle sammen! 

Her er litt bilder av når jeg og noen venner møttes i går kveld. Det er så deilig med sommerkvelder der man bare slapper av, spiller kort, snakker og koser seg. Her satt vi ute i paviliongen hos meg til rundt kl 00.00. Vi hadde varmeovn, lys og ullsokker så det ble ikke kaldt i det hele tatt.I dag blir det siste jobbdag på Moods of Norway før jeg drar tilbake til Lillestrøm. I kveld skal jeg ut med venner. Det blir også siste helgen alle er samlet før vi drar til hvert vårt igjen.

Hva er deres planer for lørdagen?


- Marte

Skrevet 09.08.2014 kl.09:31. Ligger i kategorien Helg. Ingen kommentarer2

Vaffelsteking på jobben

Skrevet 08.08.2014 kl.17:32. Ligger i kategorien Helg.

I dag har vi kost oss masse på jobben med vaffelsteking. Kundene blir så glade når de kommer inn, lukter god vaffellukt og får spise litt mellom all shoppingen. Dagen gikk utrolig fort :) 

Jeg måtte i tillegg teste ut ennå en questbarvariant fra helsekostbutikken her på Røros. De har visst vært utrolig populære så de var nesten tom før de fikk de inn. Jeg smakte på banana nut muffin. Den hadde rikelig med banansmak og små biter av nøtter. Den ligger nok midt på treet over de smakene jeg har testet ut til nå. Det var også -70% på skobutikken på Røros. Jeg fikk kjøpt meg en par sandaler, som var satt ned fra 900kr til 270kr!! For et kupp!Håper dere får en fin helg!

- Marte


#moodsofnorway #moods #traktorvafler #traktor #vafler #jobb #sommer #quest #proteinbar #salg #skosalg #kupp #martehopstad

Skrevet 08.08.2014 kl.17:32. Ligger i kategorien Helg. 2 kommentarer2

Drar på en liten ferietur

Skrevet 24.07.2014 kl.12:04. Ligger i kategorien Helg.I dag drar jeg og familien på tur til Bergen. Det blir en kjøretur med en overnatting underveis siden det tar litt over 9 timer å kjøre. Jeg gleder meg masse! Jeg har ikke vært i Bergen siden jeg var liten og det husker jeg ikke stort av. Jeg har vært alt for dårlig til å feriere i Norge. Det har for det meste blitt sydenturer med soling og avslapping. Norge har mer fint å by på enn man aner. 

I Bergen skal jeg også besøke ei vennine som jeg går på skole med, det blir koselig.

Dette betyr at det ikke kommer til å bli noen oppdateringer på bloggen de neste dagene. 

Det er hun skjønneste her jeg skal besøke :D 

 

- Marte

 

Skrevet 24.07.2014 kl.12:04. Ligger i kategorien Helg. 2 kommentarer0

Tydalsfestival 2014

Skrevet 20.07.2014 kl.20:37. Ligger i kategorien Helg.

Tydalsfestivalen er en koselig og ganske liten festival jeg har vært med på hvert år siden jeg var 15 år. Det er virkelig ett av sommerens høydepunkter med musikk, mange kjentfolk og god stemning. Nå er ennå en festival over, og som vanlig gikk helgen alt for fort! Gleder meg allerede til neste år, hehe. Været har vært helt strålende og vi har fått badet i sjøen og gått i shorts i motsetning til i fjor. Og det har vært helt herlig! 

Å være på festival er noe helt for seg selv. Å bare slappe av og kose seg hele helgen uten noe stress. Å gå rundt og hilse på både nye og kjente folk. Å være supersosial. God stemning. Jeg liker det.

 

Hva synes dere om å dra på festival? 

- Marte

Skrevet 20.07.2014 kl.20:37. Ligger i kategorien Helg. Ingen kommentarer0

Trondheimstur

Skrevet 15.07.2014 kl.17:23. Ligger i kategorien Helg.

Fra søndag til mandag kjørte jeg til Trondheim for å besøke ei venninne. Det tar bare drøye 2 timer å kjøre. Jeg har ikke vært og sett hvor hun bor, så det var hyggelig og ta seg en tur, selv om den ikke ble så lang. Men det er ingen tvil om at vi koset oss skikkelig den tiden vi hadde sammen! Siden været var helt fantastisk på søndag, dro vi til Ranheimsfjæra. Vi badet, solte oss og grillet pølser, og var der helt til kl 19.

Senere på kvelden laget vi oss litt snacks som dere kan se på bildet under. Det er stekt laks, spinatblader og en guacamoleblanding med 3 fedd hvitløk, agurk, paprika, tomat og limesaft. Veldig godt! I tillegg laget vi oss sukkerfrie bounty som jeg hat lagt ut oppskrift på tidligere. Du kan finne den HER.

På mandag måtte jeg kjøre hjemover igjen tidlig fordi jeg skulle på jobb kl 13. Jeg synes vi fikk utnyttet tiden bra, med en god frokost på mandag. Det føltes ut som vi fikk en ekstra dag med helg.

- Marte

Skrevet 15.07.2014 kl.17:23. Ligger i kategorien Helg. Ingen kommentarer2

Pinsehelga

Skrevet 09.06.2014 kl.17:39. Ligger i kategorien Helg.

Hei!

Jeg må inrømme at jeg ikke egentlig helt vet hvorfor vi ferier pinse, så jeg måtte google det, og fant ut at dagen er er til minne om at Den hellige ånd kom til apostlene Dette skjedde 49 dager etter påskedagen. Uansett, en fridag ekstra får vi. Og denne helgen kunne vi ikke ha bedt om finere vær her på Østlandet! Nå er det virkelig sommer. 

Fredag startet dagen med å få bilen på reparasjon fordi det lakk bensin. Og der må den stå en stund.. Det er visst veldig farlig å gjøre men en bensinlekkasje fordi det plutselig kan slå gnister. Jaja, det må vel til. 

Etter dette dro jeg og Martine en tur på trening. Det ble en økt bestående av litt av hvert: bryst, skuldre, mage, biceps og triceps. 

På kvelden var det klar for fest på terrassen på jordbærpikene med flere som jobber på senteret. Det var veldig hyggelig, med både champis, frukt og partyalias! 

Lørdag dro jeg til Asker og farmor og farfar. Jeg måtte ta tog siden bilen er på sykehus. Og selvfølgelig var det buss for tog fra Oslo S. 

Det er alltid like koselig å komme til farmor og farfar. På lørdag fikk jeg lurt med meg farfar på en mini styrkeøkt i hagen, hehe.

video:20140607 16

  

video:20140607 16


 

Middagen ble spist ute på verandaen: pastasalat med skinke og fetaost.Søndag. Jeg overnattet hos farmor og farfar til søndag. Det er også mange andre i slekta som bor i nærheten, så når det er fint vær og fri er det alltid mange mennesker hos de. Det var tilsammen 17 personer innom denne dagen, og det er godt å tilbringe litt tid med slekta.

Fordi bilen er på sykehuset og det er buss for tog, ville farmor og farfar kjøre meg tilbake til Lillestrøm. På vei hjem fant vi ut at vi likegjerne kunne kjøre til Gardermoen fordi mamma og pappa kom hjem fra Italia akkurat på den tiden. Vi overrasket de ved ankomsten. De ble veldig glade for å hilse på oss. 

Mandag idag, vasket jeg badet før jeg spiste frokost, og deretter måtte jeg benytte muligheten til å få litt sol på kroppen før jeg drar til Malaga. Og fy så varmt det er å ligge ute i solen, men jeg kan jo ikke klage! Det er jo fantastisk og jeg føler virkelig at sommeren er her nå. Nå skal jeg lage meg middag og få meg på trening. Det blir godt å få brukt kroppen litt etter å ha ligget ute i solen hele dagen.

Har dere hatt en fin pinse? 

- Marte

 

#pinse #helg #sommer #farmor #farfar #besøk #familie #slekt #bil #blomster #trening #pinsehelg #pinseaften #sol #soling #varmt #deilig #martehopstad

Skrevet 09.06.2014 kl.17:39. Ligger i kategorien Helg. 2 kommentarer2

Flaks!

Skrevet 06.06.2014 kl.11:47. Ligger i kategorien Helg.

Jippi!! Litt flaks må man ha. Jeg deltok i en konkurranse Funksjonell Mat hadde på facebook-siden sin og ble overrasket da jeg plutselig fikk melding om at jeg var en av de heldige som hadde blitt trukket ut!

Funksjonell mat har mange smarte alternativer som er sukkerfri, glutenfri og har lite karbohydrater.

Inni pakken lå det:

- 4 x cacke in a cup dark chocolate

- 1 x cake in a cup chocolate & caramel

- 1 pakke sunnere kakemix

- 1 pose med sukrin gold

Dette er jo noen av favorittproduktene mine fra Funksjonell Mat så dette var absolutt midt i blinken for meg. 

  •  Kakemiksen har jeg laget flere kaker med før, eplekake her og og appelsinkake her. Den er helt genial og varieres i det uendelige
  • Sukrin gold er en favoritt og som jeg bruker til veldig mye. F.eks. Sukrin gold på kjøleskapsgrøten jeg har blitt hektet på og spiser hver morgen. Denne kan dere lese mer om her
  • Cake in a cup er flott hverdags- eller helgekos når du vil ha noe superdigg men ikke orker å bruke lang tid på lage

Dette var virkelig en fin start på helgen! I tillegg til skolefri, ah, kan det bli bedre?

- Marte

#funksjonellmat #cakeinacup #kakemix #sukringold #pakke #vinner #konkurranse #sunnere #sunt #sukkerfri #glutenfri #martehopstad

Skrevet 06.06.2014 kl.11:47. Ligger i kategorien Helg. 2 kommentarer8

Min helg - bildedryss

Skrevet 18.05.2014 kl.11:41. Ligger i kategorien Helg.

Hei alle sammen! Her kommer noen bilder fra helgen min hjemme på Røros. Det er alltid like godt å komme hjem og ekstra koselig når det er 17.mai-feiring. Det er egentlig ikke så mye spennende som skjer på 17.mai for de på min alder. Vi er blitt for gamle til å få plass i barnetoget og vi har ingen barn eller barnebarn som skal være med på leker og spise is. Men det er uansett koselig og samles en gjeng og føle på stemningen. 

Det er så koselig å få brukt bunaden. Det er ikke ofte den blir tatt frem. Men det er også godt å få den av igjen på ettermiddagen, hehe. Jeg har Rørosdrakt. 

Is hører selvfølgelig med til 17.mai, og her nyter vi yoghurtis med jordbær i gata.

Og for å få tak i denne herligheten: KØSenere på dagen spiste jeg og familien min middag på restuarant. Biff med potetmos, ovnsbakt tomat, løk og sjampingjong. Og til dessert: brownie-liknende kake med tjukkmjølkspannacotta.

Vi hadde også bakt kake: valnøtt- og ritzkjekskake toppet med jordbær, bjørnebær og physalis.

På kvelden dro jeg og en gjeng ut, og gøy var det. 

og forresten, noe som har smakt noe av disse to nyhetene? De falt iallefall i smak hos meg.I dag blir det å kjøre tilbake til Lillestrøm og siste innspurt med eksamen før sommeren. 

Håper dere hadde en fin 17.mai-feiring i går!

- Marte

 

#17mai #feiring #Norge #nasjonaldag #kake #yoghurtis #jordbær #is #fest #stemning #helg #martehopstad

Skrevet 18.05.2014 kl.11:41. Ligger i kategorien Helg. 8 kommentarer2

Happy!

Skrevet 26.04.2014 kl.21:13. Ligger i kategorien Helg.

God lørdagskveld!

Dagen i dag startet med å våkne opp til sol, noe så herlig! Tanken på at jeg måtte på jobb til halv 2 var litt kjip, men jeg fikk iallefall nytet litt sol før jobb. Det er så godt å kjenne solen varme igjen. En bedre start på dagen kunne jeg absolutt ikke ha hatt.Middagen ble spist på jobb (jordbærpikene), noe jeg ofte gjør på lørdager da jeg jobber til 19.30 og ikke orker å lage meg mat når jeg kommer hjem, hehe. Og fordi det er veldig kjekt å få ferdiglaget middag.

Skinkeomelett med salat :)

Neste helg var det egentlig meningen at jeg og en gjeng skulle på hyttetur til Røros, men i kveld etter jobb fant jeg ut at det ikke blir noe av likevel, og siden jeg ikke har noe skole hele neste uke, fant jeg plutselig ut at jeg drar hjem igjen i morgen!! For en herlig følelse! Gleder meg til å komme hjem, og at det ble helt spontant i tillegg, wohoo.

 

- Marte

 

#jobb #jbblørdag #jordbærpikene #reisehjem #hjem #middag #omelett #lørdag #lykkelig #sol #solemeg #helg #martehopstad

Skrevet 26.04.2014 kl.21:13. Ligger i kategorien Helg. 2 kommentarer2

Påskeskirenn og treningsøkt

Skrevet 18.04.2014 kl.23:58. Ligger i kategorien Helg.

I dag har vært en herlig dag! Været har vist seg fra sin beste side, og her sitter jeg med varme kinn og masse fregner. Dagen startet med det tradisjonelle påskeskirennet. Vi går en liten runde på ski der det er lagt ut forskjellige poster på veien, alt fra støvelkasting, gåter, gjette hvor mange sukkerbiter i et glass til å spille golf, hehe. Det er veldig koselig. Alle må ha med en premie hver. De som kommer på 1. plass får velge premie først, også går det i kronologisk rekkefølge nedover. 


Etterpå er det grilling og kos i sola.

Fornøyd med premie ja!På kvelden dro jeg og kusina mi for å ta en treningsøkt. Det ble en økt som besto av alt mulig. Etter treningen lekte vi oss litt i "klatrestativet" som jeg kaller det, så vi var der i tilsammen to timer, veldig gøy! 

Også måtte jeg slenge med et bilde av påskeegget mitt på slutten. Som desverre snart er tomt!- Marte

 

#påske #påskeskirenn #skirenn #ski #sol #grilling #bål #kos #stemning #tradisjon #trening #påskekegg #påskegodt #martehopstad

Skrevet 18.04.2014 kl.23:58. Ligger i kategorien Helg. 2 kommentarer4

Første helg i påskeferien - Sverigeturer og reunion!

Skrevet 13.04.2014 kl.17:50. Ligger i kategorien Helg.

God søndag! 

Denne helgen har bestått av mye kos og hygge.

Fredag startet jeg med å lese, men motivasjonen var ikke tilstede, så jeg og min bror tok oss en spontantur til Sverige på systembolaget for å handle inn litt til påskefestligheter. Vi er så heldige å bo nære grensen, og det tar kun 1 time å kjøre!Jeg kjøpte forresten dennei Sverige: Celsius. Den er sukkerfri, vitaminberiket og inneholder koffein. Jeg synes den smakte som solo! Kjekt å ha før trening siden koffeinen gjør deg våken og gira. Denne skal jeg absolutt kjøpe flere ganger.

Etter Sverigeturen var jeg på jobb på Moods Of Norway.

Lørdag startet med enda tur til Sverige sammen med 3 andre venner. Det var et skikkelig snøvær, den rake motsetningen fra fredagen! Det ble ennå mer handel på systembolaget og en tur på butikken for å handle brett med cola og pepsi max, hehe. 

Og selvfølgelig denne juicen! Den kjøper jeg alltid når jeg er i SverigeEtter Sverige, rakk jeg en liten treningsøkt på skuldrePå kvelden hadde vi reunion/klassefest fordi det er 5 år siden vi gikk ut ungdomsskolen. Tiden flyr! En komité arrangerte festen som besto av velkomstdrink, middag (vilgryte), pakkelek, quiz, mimring fra skolen og musikk. Det ble en hyggelig kveld med gamle klassekamerater! God å se igjen alle sammen. Søndag i dag har vært svært rolig dag! Jeg har fått lest litt, for å ta igjen for fredagen, handlet inn til jeg skal lage påskelunsj på jobben til mamma. 

Middagen i dag ble lammestek med ovnsbakte grønnsaker, nam! Elsker lammekjøtt.

Ovnsbakte grønnsaker, jeg brukte disse grønnsakene: 
- Søtpotet
- Potet
- Jordskokk
- Løk og hvitløk
- Sukkererter
- Minimais
- Paprika
- Gulrot

- 2 ss olivenolje
- salt og pepperStekes i ovnen på 200 grader i ca. 25 min eller til grønnsakene har blitt møre.

Herlig tilbehør som passer til det meste!

 

- Marte

 

#helg #sverigetur #sverige #harryhandel #systembolaget #celsius #energidrikk #sukkerfri #multivitaminjuice #glockengold #reunion #klassefest #kos #hyggelig #quiz #mimring #klassekamerater #pakkelek #trening #ovnsbakte #grønnsaker #ovnsbaktegrønnsaker #roligsøndag #martehopstad

Skrevet 13.04.2014 kl.17:50. Ligger i kategorien Helg. 4 kommentarer8

Søndagsfølelsen

Skrevet 23.03.2014 kl.12:57. Ligger i kategorien Helg.

Det er så deilig å våkne av seg selv, helt uthvilt og nyte en god frokost. Det er så deilig å ha god tid om morgenen.

Frokosten min i dag ble cottage cheese blandet med naturell yoghurt. Og som tilbehør blandet jeg inn granola, litt mandler og toppet det hele med ferske jordbær og et kaneldryss, deilig!

I går etter jobb var jeg og 3 andre venner invitert på middag til et vennepar av oss. Det ble en kjempekoselig kveld og de disket opp med baconsurret indrefilet av svin sammen med potetmos, grønnsaker og saus, kjempegodt! Desserten tok virkelig kaka. Vi ble servert noe som først så ut som en sjokoladekake med et stivnet sjokoladelokk på toppen. Men da de helte smeltet sjokolade over kaken, forsvant den ned i midten kaken, og vi skjønte ingenting. Det var et skikkelig partytriks! De hadde skjært ut miden av kaken, slik at den varme sjokoladen smeltet hull på sjokoladelokket og la seg i midten. Det ble en slags lavakake. De ble mye sjokoladeprat her nå, men den smakte heelt fantastisk. Og det var perfekt med kald is ved siden av. Bare se her:

Jeg hadde også med meg litt digg fra jordbærpikene som ble til overs. Etter besøket var vi så mett at vi måtte vente litt med å legge oss for å få sove. Så i dag blir det "godt" å få løpt noen intervaller med min venninne.

Ha en fin søndag

- Marte

 

#søndagsfølelse #frokost #jordbær #cottagecheese #naturellyoghurt #mandler #sundrtoggodt #middagsbesøk #lavakake #stappmett #martehopstad

Skrevet 23.03.2014 kl.12:57. Ligger i kategorien Helg. 8 kommentarer0

En fin helg - gjensynsglede og jobb

Skrevet 16.03.2014 kl.21:00. Ligger i kategorien Helg.

God søndag alle sammen :)

Helgen startet med en lunsjdate i Oslo sammen med ei god venninne fra Røros. Det var kjempekoselig å få snakket ordentlig med hun igjen, det er en stund siden sist. Vi koset oss med en sandwitch og en juice på Joe and the Juice. Min juice var laget av jordbær, eple og ingefær, og var kjempegod! Elsker ingefær i juice. På sandwitchen var det avocado, kylling og tomat.

lørdag gjennomførte jeg først en treningsøkt før jobb på jordbærpikene. Jeg bestemte meg for å endre litt på omgivelsene, så istedet for å trene på treningssenteret, tok jeg en uteøkt på en løpebanen 5 min gange fra der jeg bor. Jeg løp 4x4 intervaller. Det vil si at jeg løpe så fort jeg kunne i 4 minutter og roet litt ned i 3 minutter. Dette gjentok jeg 4 ganger. Jeg tok også på meg pulsklokken som jeg ikke har brukt på en stund. Det ga litt ekstra motivasjon. Det var fryktelig slitsomt, men veldig godt etterpå.Etter jobb var jeg sliten så det var godt å slappe av resten av lørdagskvelden foran TV'en. Jeg spiste middag på jobb, det var diiigg. Kylling- og baconsalat. Jeg spiste også både ostekake og gulrotkake, upsii, men det på lørdag er det jo lov å kose seg litt.Søndagen ble brukt hos farmor og farfar i Asker. Det er alltid like koselig. Jeg fikk til og med vasket bilen min sammen med farfar.

Hva har dere gjort i helgen?

- Marte

 

#helg #gjensynsglede #venninne #joe&thejuice #juice #jobb #jordbærpikene #kyllingogbaconsalat #farmor #farfar #martehopstad

Skrevet 16.03.2014 kl.21:00. Ligger i kategorien Helg. Ingen kommentarerLes mer i arkivet » September 2016 » August 2016 » August 2015

Marte Hopstad Personlig trener og bachelorgrad i samfunnsernæring. Følg meg gjerne på instagram: @pt_martehg

Siste innlegg

blogg.no - Norges største bloggsamfunn

Ansvarlig redaktør Mediehuset Nettavisen: Gunnar Stavrum

alleoppskrifter.no Matprat
Designmalen på denne bloggen er fra RRH Webdesign


hits