0

Biffstrimler med pastinakk- og potetpuré

Skrevet 28.11.2014 kl.15:03. Ligger i kategorien Oppskrifter - middag.

Dette var helt fantastisk godt, og det tok ikke lange tiden å lage. Neste gang du vil lage en mos eller puré, anbefaler jeg å prøve ut pastinakk! Det gir en supergod smak.

En god og sunn middag med fine farger :)Du trenger (til 2 personer):

300 gram strimlet biffkjøtt
1/2 løk
Ca. 100 gram sjampinjong (3-4 stk)
2 pastinakker
2 små poteter
1 ts smør
En skvett melk
Muskat
Salat: baby leaf miks, agurk, cherrytomater og 1/2 avokado
Salt og pepper 

Slik gjør du det:

Skjær pastinakk og potet i terninger. Pastinakk har noe lengre koketid så del den i litt mindre biter enn potenene. Kok de møre. 

Ta frem en stekepanne og stek løk, biffstrimler og sjampinjong sammen. Tilsett litt salt og pepper.

Mens kjøttet steker lager du puréen og salaten. Puuréen lager du ved å helle av kokevannet og mose grønnsakene med en grønnsaksmoser for hånd. Du kan også bruke en stavmikser om du vil ha en helt jevn puré. Tilsett smør og litt melk underveis i mosingen til du får en fin konsistens på puréen. Smak til med muskat, salt og pepper til slutt.- Marte

#biff #biffstrimler #pastinakk #potet #pastinakkpure #pastinakkmos #sjampinjong #løk #proteiner #salat #spinat #avokado #sunt #grønnsaker #5omdagen #suntoggodt #mat #middag #godmiddag #godtno #godt #smak #martehopstad

Skrevet 28.11.2014 kl.15:03. Ligger i kategorien Oppskrifter - middag. Ingen kommentarer0

Travle tider

Skrevet 27.11.2014 kl.15:46. Ligger i kategorien Hverdagen.

Et lite livstegn fra meg. Arbeidskrav, eksamensskriving, jobbing og trening gjør at det blir svært lite tid til baking, kokkelering og blogging, desverre.

Jeg kommer til å skrive innlegg til dere så ofte som jeg kan, men jeg må forberede dere på en periode med mindre oppdateringer fra min side.

Jeg legger med et bilde fra julebordet med jobben på Røros. Vi ble delt inn i lag og sto selv for matlagingen. Min gruppe fikk utdelt oppgaven forrett fra havet. Jeg hadde veldig lyst til å lage en fiskesuppe, og det ble det. Godt smakte den virkelig også! Fiskesuppe med kokosmelk, hvitløk, chili, ingefær, torsk og reker. 

Nå er det ikke lenge igjen til jul, det føles iallefall ikke slik ut med siste innspurt på skolen. Det er såå koselig å pakke inn julegaver og høre på julemusikk, en helg egen stemning.

- Marte

Skrevet 27.11.2014 kl.15:46. Ligger i kategorien Hverdagen. Ingen kommentarer0

NFE's høstseminar

Skrevet 22.11.2014 kl.20:46. Ligger i kategorien Mat, ernæring og helse.

Hei dere! 

I går var jeg og ei venninne på Norsk Forening for ernæringsfyisiologiers høstseminar. Tema: Ernæring i media: Hvordan påvirker dette barn og unges kosthold og helse?

Det er helt klart at dette er et viktig og høyaktuelt tema. Barn og unge er i en sårbar og lett påvirkelig gruppe, og med all fokus på dietter og perfekte kropper som er nå, er det ikke rart at mange får et feil bilde av virkeligheten. Man vil oppnå det uoppnåelige. Mange har derfor en pekefingerholdning, der man tenker at man bør gjøre slik og slik, og unngå det og det.

Det var mye mer spennende enn jeg hadde forestilt meg at det skulle være da jeg meldte meg på.  Foredragsholderne var helt utrolig flinke! Det var godt å få litt faglig påfyll i tillegg til det teoretiske vi lærer på skolen.

Halvveis i seminaret fikk vi lunsj som var tapas Og jammen meg var jeg så heldig å vinne en blender etter å ha svart på en quiz!

Senere den samme dagen var jeg på julebord sammen med mange medstudenter. For en hyggelig kveld! 

Det var en liten oppdatering fra meg. Hva har dere gjort i helga? 

- Marte

Skrevet 22.11.2014 kl.20:46. Ligger i kategorien Mat, ernæring og helse. Ingen kommentarer0

Salmaraton

Skrevet 19.11.2014 kl.21:07. Ligger i kategorien Trening.

I kveld ble det arrangert salmaraton på treningssenteret der jeg trener. Det varte i 3 timer tilsammen, så nå kjenner jeg virkelig at jeg er sliten, men for en god følelse! Timene varte i en halvtime hver, og planen så slik ut: 

Dans/aerobic
Dansstep
Stram opp
Step
X-fit
Stretching

Tiden gikk faktisk veldig fort, siden det var så mange ulike timer. Nå blir det godt å slenge seg ned på sofaen og fylle på med mat. Jeg tok på meg pulsbeltet under økta, og som dere kan se på bildet, ble det brent av litt energi.  

Nå blir det straks farmen for min del. Ha en fortsatt fin kveld alle sammen!

- Marte

Skrevet 19.11.2014 kl.21:07. Ligger i kategorien Trening. Ingen kommentarer2

Pannekaker i mange varianter

Skrevet 19.11.2014 kl.10:36. Ligger i kategorien Oppskrifter - frokost- og lunsj.

Jeg er garantert ikke alene om å synes pannekaker er superdigg. Jeg elsker å lure inn litt frukt og grønnsaker i pannekakene for næringens og smakens skyld. Pannekaker kan være både frokost, lunsj, middag eller kveldsmat. Bytt ut det fine hvetemelet med et grovere mel og vips så har du pannekaker med et betydelig høyere innhold av fiber og næringsstoffer.

I dette innlegget vil jeg dele noen smakfulle pannekakeoppskrifter med dere som jeg tidligere har delt her på bloggen. Håper oppskriftene faller i smak og inspirerer :) Alle oppskriftene finner du ved å trykke på overskriftene. 

Bananpannekaker

Den første gangen jeg fikk øynene opp for å putte frukt og grønnsaker i pannekaker, var det banan jeg oppdaget. Det ga en så helt fantastisk smak at jeg ble frest ved første bit. Om du ennå ikke har testet ut bananpannekaker, anbefaler jeg det på det sterkeste.Blåbær- og bananpannekakerSøtpotetpannekakerSpinatpannekakerGulrotpannekakerHavre- og mandelpannekaker

Noen som fristet?

- Marte

 

#pannekaker #mat #middag #lunsj #frokost #kveldsmat #godt #bananpannekaker #søtpotetpannekaker #spinatpannekaker #havrepannekaker #gulrotpannekaker #mangevarianter #martehopstad

Skrevet 19.11.2014 kl.10:36. Ligger i kategorien Oppskrifter - frokost- og lunsj. 2 kommentarer2

Torsk med potetchips og stekte grønnsaker

Skrevet 17.11.2014 kl.17:32. Ligger i kategorien Oppskrifter - middag.

Torsk trenger absolutt ikke å være kjedelig. Denne middagen ble supergod, og de soltørkede tomatene sammen med torsken ga virkelig en herlig smak! 

Torsk er noe jeg spiser alt for sjeldent og noe jeg absolutt skal bli flinkere til å spise. Jeg har alltid tenkt at torsk er så kjedelig, men det er bare å være kreativ og finne godt tilbehør :)

Du trenger: 

Potet skåret i tynne skiver
Olje og krydder til poteten
1-2 torskefileter
Brokkoli (noen buketter)
Sjampinjing (2 store)
1-2 soltørkede tomater skjært i  strimler
Løk (ca 1/3 løk)

Slik gjør du det:

Skjær potene i tynne skiver, pensle med olje og krydre med det krydderet du har tilgjengelig og foretekker å bruke. Jeg brukte et urtekrydder men bare salt og pepper er godt det også. Stek i ovnen på 200 grader til de er sprø, ca. 15 minutter. Del grønnsakene i passende biter og stek i panna med litt smør eller olje. Når grønnskene har fått stek litt i panna, legger du også fisken i stekepanna og steker den noen minutter på hver side slik at den akkurat blir gjennomstekt. 

Er du glad i torsk?


- Marte

 

#torsk #torskemiddag #middag #sunnmiddag #raskmiddag #proteiner #fisk #fiskemiddag #potet #potetchips #potetskiver #grønnsaker #soltørkedetomater #sunt #suntoggodt #sunnmiddag #næringsrikt #martehopstad

Skrevet 17.11.2014 kl.17:32. Ligger i kategorien Oppskrifter - middag. 2 kommentarer2

Røroshelg

Skrevet 15.11.2014 kl.11:49. Ligger i kategorien Helg.

Det ble hjem denne helgen også gitt, men denne gangen på grunn av at jeg skal på julebord med jobben her på Røros. Det gleder jeg meg veldig til. I går var jeg og mamma en tur i sentrum for å bare kose oss og slappe av. Vi spise frokost/lunsj på kafé og shoppet litt småting etterpå.

Vi var på en kafé som heter Essence. Der kan man kan velge sitt eget tilbehør på rundstykke eller baguette. Rundsstykket var helt fersk og fortsatt varmt, så godt det var! Jeg valgte sennep, salat, tomat, paprika, spirer og roastbeef på mitt rundstykke.

Etterpå ble det dessert. Jeg måtte teste ut en sjokolade de solgte på helsekostbutikken her på Røros. Den var fantastisk  god med pistasjefyllet i midten.

Jeg ønsker dere alle en flott helg videre! 

- Marte

 

#helg #kos #kafe #røros #mamma #fredagskos #mat #ingefærøl #rundstykke #martehopstad

Skrevet 15.11.2014 kl.11:49. Ligger i kategorien Helg. 2 kommentarer2

Råd for et sunt kosthold

Skrevet 14.11.2014 kl.14:31. Ligger i kategorien Mat, ernæring og helse.

I jungelen av alle kostråd og dietter som finnes, er det lett å glemme Helsedirektoratets offisielle kostholdsråd. De ligger det mye forskning bak og har blitt utviklet gjennom mange år, sammenliknet med mange andre dietter som ikke har den samme dokumentasjonen. Kostrådene skal bidra til å legge grunnlaget for god helse og sørge for at man får i seg de næringsstoffene man trenger. 

Hvor smart er det egentlig å kaste seg på diett? Man vil miste kilo under dietten, men så fort dietten er over, kommer kiloene ofte tilbake. Det gjelder å finne et balansert kosthold man kan leve med for resten av livet. Det handler om å gjøre små, overkommelige endringer i hverdagen. Det er viktig å ta vare på matgleden.

Så dere forresten PULS på NRK1 der Nina slanket vekk 4,5 kg ved hjelp av det hun trodde var en diett som het "Smart fat, slow carb"?. Her var det nettopp de offisielle Kostholdsrådene som var pakket inn med et spennende navn. Jeg anbefaler å se den HER om du ikke allerede har sett det. Slik ser kostholdsrådene ut - Små grep, stor forskjell:

- Ha et variert kosthold med mye grønnsaker, frukt og bær, grove kornprodukter og fisk, begrensede mengder bearbeidet kjøtt, rødt kjøtt, salt og sukker

- Ha en god balanse mellom hvor mye energi du får i deg gjennom mat og drikke, og hvor mye du bruker gjennom fysisk aktivtet

- Spis 5 om dagen, 3 grønnsaker og 2 frukt (100 gram per porsjon, altså 500 gram tilsammen)

- Spis grove kornprodukter hver dag

- Fisk til middag 2-3 ganger i uka, og gjerne som pålegg

- Velg hvitt kjøtt, rent kjøtt og magre kjøttprodukter med lite salt

- La magre meieriprodukter være en del av det daglige kostholdet

- Vann som tørstedrikk

- Unngå mat og drikke med mye sukker til hverdags (kutt ut den sukkerholdige brusen og safta)

- Velg matvarer med lite salt og begrens salting av maten

- Velg matoljer, flytende margarin og myk margarin over hard margarin og smør

(Kilde: Helsedirektoratet 2012. Rapport: Anbefalinger om kosthold, ernæring og fysisk aktivitet)

 

HOVEDBUDSKAP: Alt  med måte :)

 

- Marte


#kostrådene #kosthold #livsstil #helsedirektoratet

Skrevet 14.11.2014 kl.14:31. Ligger i kategorien Mat, ernæring og helse. 2 kommentarer4

Kveldsmat

Skrevet 13.11.2014 kl.21:14. Ligger i kategorien Oppskrifter - frokost- og lunsj.

Slik så min kveldsmat i dag, og slik ser den ofte ut, bare med ulike typer av frukt og bær fra gang til gang. En kveldsmat som tar maks 2 minutter å stelle i stand, samtidig som den er næringsrik og supergod. Yoghurt gir godt med kalsium og proteiner mens granolaen er en god kilde til karbohydrat og fiber. 

Om dere har lyst til å prøve dere på hjemmelaget granola, finner dere oppskriften på min hjemmelagde granola HER.Du trenger:

1/2 boks (250 gram) naturell yoghurt
1 kiwi (eller andre frukter og bær, f. eks banan, blåbær, mango)
En dæsj hjemmelaget granola eller annen kornblanding

- Marte

  

#kiwi #yoghurt #naturell #naturellyoghurt #granola #hjemmelaget #kveldsmat #mat #måltid #sunt #næringsrikt #suntoggodt #martehopstad

#kveldsmat #naturellyoghurt #kiwi #frokostblanding #hjemmelaget #granola #suntoggodt #yoghurt #martehopstad

Skrevet 13.11.2014 kl.21:14. Ligger i kategorien Oppskrifter - frokost- og lunsj. 4 kommentarer4

Nissene kommer tilbake på melkekartongene

Skrevet 12.11.2014 kl.10:40. Ligger i kategorien Blogg.

Flere enn meg som er overlykkelig over dette? Nissene på tines melkekartonger rundt juletider er en tradisjon  som brått ble revet bort for noen år siden. Bildene er jo så utrolig fine, men fargeglade nisser som pynter til jul og hopper på ski. Disse nissene skaper uten tvil julestemning og det skal bli koselig å få de tilbake på frokostbordet i midten av november. 

Veldig bra avgjørelse Tine :) - Marte

Skrevet 12.11.2014 kl.10:40. Ligger i kategorien Blogg. 4 kommentarer8

Gulrotpannekaker

Skrevet 10.11.2014 kl.10:39. Ligger i kategorien Oppskrifter - frokost- og lunsj.

Disse pannekakene ble søte, saftige og gode, minner litt om gulrotkake. Dette er en super måte å lure litt grønnsaker inn i et måltid som egentlig ikke har noe grønnsaker i seg! 

Disse pannekakene kan spises både som frokost, lunsj, til middag eller kveldsmat, og tilbehøret kan varieres fra gang til gang. Dette må jo være den perfekte studentmiddagen, så billig og så enkelt, i tillegg til at det ikke krever mange ingredienser. Du trenger: 

1 egg
1/2 middels gulrot
40 gram havremel eller lettkokte havregryn
1/2 ts kanel og 1/2 ts kardemomme
1 ts sukrin gold
Vann/melk til passe konsistens

Slik gjør du det:

Rasp gulroten. Bland sammen alle ingrediensene og spe med vann eller melk til passe konsistens. Om du ønsker tykke og små pannekaker slik som jeg laget, må røra være tykkere enn om du vil ha større og tynnere pannekaker.

Stek på middels varme til de får en gyllen farge.

Topp med ditt favorittpålegg :) Jeg gikk for sukkerfritt syltetøy og PB2 (link) blandet med vann. PB2 er et peanøttmel. Bruk gjerne peanøttsmør istedet.

TIPS: om du ønsker salt tilbehør på pannekakene, som bacon eller skinke, er det bare å droppe søtningen.

Kom gjerne med tips til hva du liker å toppe dine pannekaker med, jeg setter pris på litt inspirasjon :)

- Marte


#gulrotpannekaker #gulrot #pannekaker #suntoggodt #søtt #søteoggode #søtepannekaker #havremel #middag #lunsj #frokost #mat #måltid #hverdagsmat #matglede #godt #martehopstad

 

Skrevet 10.11.2014 kl.10:39. Ligger i kategorien Oppskrifter - frokost- og lunsj. 8 kommentarer2

Koselig kveld med venner

Skrevet 09.11.2014 kl.12:30. Ligger i kategorien Helg.

I helga er jeg hjemme på Røros og i går kveld laget jeg middag sammen med noen venner fra Røros. Etterpå dro vi en liten tur ut. Det var kjempekoselig med flere gode samtaler. 

Vi laget Linda Stuhaugs Thailandsk kyllingform. Det var veldig god, og den anbefaler jeg virkelig å teste ut. 

- Marte

Skrevet 09.11.2014 kl.12:30. Ligger i kategorien Helg. 2 kommentarer0

Det er viktig å unne seg noe godt en gang i blant

Skrevet 07.11.2014 kl.16:33. Ligger i kategorien Helg.

og hva passer vel bedre enn Ben&Jerry's-is. De har så mange gode smaker at jeg kunne ha spist alle på én gang, hehe! Dette må være noe av den beste isen som finnes, er du enig?

- Marte

Skrevet 07.11.2014 kl.16:33. Ligger i kategorien Helg. Ingen kommentarer0

Mamma har strikket sokker til meg

Skrevet 06.11.2014 kl.10:22. Ligger i kategorien Hverdagen.

Jeg kjørte hjem til Røros i går ettermiddag, og da jeg kom hjem, fikk jeg et par hjemmestrikkede Mariussokker. Jeg elsker de, og synes Mariusmønsteret er så fint. Er de ikke nydelige? Jeg elsker ullplagg, så jeg er heldig som har en mamma som er flink til å strikke. Jeg setter virkelig pris på håndarbeid, noe som har kommet mer og mer med årene. Da jeg var liten, brydde jeg meg absolutt ikke om å få et par ullsokker, det var en kjedelig gave.

Når jeg kjørte nordover i går, og jo nærere Røros jeg kom, jo mer snø ble det. Jeg fikk virkelig julestemning. Snøen har lagt seg på alle hustak og trær, og det er så nydelig! Spesielt når det ikke er noe snø på østlandet ennå. Snøen gjør det så lyst og fint.

Tidligere har hun også strikket Mariusgenser- og lue til meg. 

Liker dere strikkede plagg?

- Marte

 

Skrevet 06.11.2014 kl.10:22. Ligger i kategorien Hverdagen. Ingen kommentarer6

Favoritt hverdagsfrokost

Skrevet 05.11.2014 kl.09:33. Ligger i kategorien Oppskrifter - frokost- og lunsj.

Noe jeg spiser til frokost hver dag når kulden begynner å trenge seg på, er den berømte havregrøten. Den metter og kan varieres med masse ulike toppinger og smakstilsetninger. 

Min favoritt har blitt havregryn kokt sammen med et egg og vann, og deretter toppet med frosne blåbær og sukrin eller sukrin gold. Jeg pleier også å strø over litt hakkede hasselnøtter eller mandler til variasjon. Det er godt med noe knasende mot den myke grøten og bærene.Ved siden av drikker jeg et glass med melk.

Jeg er og blir et frokostmenneske. Når jeg våkner om morgenen er jeg alltid skrubbsulten og kan nesten ikke vente med å lage meg frokost. Har du en frokost du pleier å spise nesten hver eneste dag? 

- Marte

 

#havregrøt #havre #grøt #havregryn #egg #havregrøtmedegg #blåbær #mandler #mettende #frokost #mat #favoritt #varmende #suntoggodt #sunt #næringsrikt #martehopstad

Skrevet 05.11.2014 kl.09:33. Ligger i kategorien Oppskrifter - frokost- og lunsj. 6 kommentarer2

Fargerik tallerken

Skrevet 04.11.2014 kl.21:21. Ligger i kategorien Oppskrifter - frokost- og lunsj.

Til kveldsmat i dag fikk lyst på litt av alt og klare rett og slett ikke bestemme meg, så derfor ble det litt av alt. Det ble jo veldig fargerikt og fristende å spise. En rett proppfull med vitaminer. Visste du at paprika inneholder trippelt så mye C-vitamin som klementin eller appelsin?

Det er alltid like spennende å se hvordan eggene har blitt kokt når du deler de, og denne gangen ble de akkurat slik jeg liker de: smilende! #fargerik #spisregnbuen #næringsrik #egg #urtesalt #paprika #gulrot #klementin #eple #kveldsmat #martehopstad

- Marte

Skrevet 04.11.2014 kl.21:21. Ligger i kategorien Oppskrifter - frokost- og lunsj. 2 kommentarer4

Enkel og god iskaffe

Skrevet 04.11.2014 kl.12:19. Ligger i kategorien Små tips.

Når jeg står på jobb på jordbærpikene, lager jeg meg ofte kaffe i ulike varianter. Men en favoritt jeg har laget mye av i det siste er iskaffe. Jeg har funnet den perfekte balansen mellom melk og kaffe for min del og jeg har lyst til å dele denne blandingen med dere. Slik lager du min iskaffe:

Du trenger: 

Traktet filterkaffe
Valgfri type melk
Isbiter 

Fyll et latteglass halvveis med vanlig svart filterkaffe og halvveis med melk. Ha deretter i 3-4 isbiter og vent til kaffen er helt avkjølt. Mange foretrekker iskaffen sin søt, i form av sjokoladesirup, steviadråper, sukker eller andre måter å søte kaffen på. Slik var det for meg tidligere også, men nå liker jeg den faktisk bedre helt naturell, uten noe søtning. Det er kanskje en vanesak.

En sunn og god iskaffe man også lett kan lage hjemme siden jeg kun bruker helt vanlig kaffe! :)


- Marte

 

#iskaffe #kaffe #melk #kaldkaffe #suntoggodt #enkelt #enkeltiskaffe #nam #oppfriskende #martehopstad

 

Skrevet 04.11.2014 kl.12:19. Ligger i kategorien Små tips. 4 kommentarer8

Denne lunsjen ble så god at jeg har lyst til å dele den med dere. Tenkt at en så lettvint og rask lunsj kan være så god. Dette må jo være den perfekte lunsjen å ha med seg i matpakka. Det er bare å rulle sammen og legge i matboksen eller matpapiret. 

Fordi jeg synes dette var så godt, har jeg også spist dette til middag, noe som også går helt fint an :)

Til 1 person trenger du: 

2 fullkornstortillas*
Snøfrisk, varianten med rødløk og timian
6 skiver kokt skinke
En halv paprika
Noen skiver agurk
Noen strimler soltørkede tomater (naturelle uten olje)

*Erstatt gjerne fullkornstortilla med speltlomper om du heller foretrekker det. Da går det kanskje med 4 speltlomper. 

Start med å smøre lefsene med snøfrisk før du legger over de andre ingrediensene. Rull deretter sammen og del hver lefse i to.Er dette noe du kunne hatt med i matpakka?

- Marte

 #lunsj #lunsjtips #lefse #snøfrisk #skinke #soltørkedetomater #soltørkettomat #enkelt #sågodt #såenkelt #rasklunsj #raskt #kjappmat #måltid #sunt #suntoggodt #fullkorn #fullkornstortilla #tortilla #hverdag #matpakke #matpakketips #martehopstad

 

Skrevet 03.11.2014 kl.10:57. Ligger i kategorien Oppskrifter - frokost- og lunsj. 8 kommentarer2

Smak for alle 2014

Skrevet 02.11.2014 kl.19:44. Ligger i kategorien Helg.

I helga ble Smak for alle-festivalen arrangert. Det er en mat- og drikkefestival med fokus på matglede. På messa var det mye å oppleve. Jeg er over gjennomsnittet interessert i mat samtidig som jeg vant gratisbilletter til festivalen, så både fredag og søndag besøkte jeg Norges varemesse denne helga.

Smak for alle inneholdt torget med en rekke matboder, sceneshow, mange ulike kurs og restuaranter. Mat- og drikkeeksperter og bloggere som Bakerlandslaget, Ina Johnsen, Adam Bjerck, Fedon Lindberg, Ole Martin Alfsen og Bent Stiansen deltok.

Her hadde matbloggeren Ina Johnsen sceneshow der hun laget lettvinte supper og pestoer.

Økosjokoade hadde også sceneshow.Pascals macroner var bare helt himmelske!

Om du var på Smak for alle i helga, vil jeg gjerne høre hva du synes! :)


- Marte

Skrevet 02.11.2014 kl.19:44. Ligger i kategorien Helg. 2 kommentarer0

2x snehvit på haloweenparty

Skrevet 01.11.2014 kl.21:11. Ligger i kategorien Helg.

I går var det Haloween og tid for haloweenparty. Vi var hos en i klassen som bor i et gammelt og litt skummelt hus, perfekt for haloween! Det var god stemning og mange fine kostymer. Jeg og ei venninne bestemte oss for å kle oss ut som snehvit og bestilte kostyme på nettet. Det var en sjans å ta å bestille på nettet uten å vite størrelse eller hvordan det så ut, men kjolen var faktisk kjempefin og det ble vellykket. 


Har dere feiret Haloween?

- Marte

Skrevet 01.11.2014 kl.21:11. Ligger i kategorien Helg. Ingen kommentarerLes mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014

Marte Hopstad Bor for tiden på Lillestrøm og studerer samfunnsernæring på høgskolen i Oslo- og Akershus. Jeg er veldig glad i å lage mat og interessert i trening. Følg meg gjerne på instagram: @martehg

Siste innlegg

blogg.no - Norges største bloggsamfunn

Ansvarlig redaktør Mediehuset Nettavisen: Gunnar Stavrum

alleoppskrifter.no Matprat
Designmalen på denne bloggen er fra RRH Webdesign


hits